Cards
Acces Rapid
 

Te grabesti?

Calculeaza acum

Perioada plecarii*

Scopul calatoriei*

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt important

Ai plecat in vacanta si ai uitat de asigurare?

Acum poti incheia asigurarea si din afara teritoriului Romaniei.

Dacă în momentul încheierii asigurării, Asiguratul nu se află pe teritoriul României, răspunderea Asiguratorului începe după 8 zile, calculate din ziua următoare emiterii poliţei şi efectuării plăţii primei de asigurare. În această situaţie, în cazul unei daune, Asiguratul trebuie să facă dovada că a părăsit România cu cel mult 4 săptămâni înainte de încheierea poliţei.

 

Termeni si Conditii

1. Dreptul de copyright

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Generali Asigurari Romania ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Generali Asigurari Romania ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Generali Asigurari Romania. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Generali Asigurari Romania sau a afiliatilor sai. Generali Asigurari Romania va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate. Marcile si logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea Generali Asigurari Romania si a diviziunilor sale (numite impreuna „Grupul Generali”) sau a celor care au acest drept asupra lor.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Generali Asigurari Romania, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Generali Asigurari Romania nu isi asuma si nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. Orice vizitator al website-ului proprietatea Generali Asigurari Romania care decide sa viziteze un website conectat de acesta o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a-si lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive. Legatura cu alte website-uri nu implica faptul ca Generali Asigurari Romania este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele website-uri. Generali Asigurari Romania se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Generali Asigurari Romania nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.generalitravel.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al Generali Asigurari Romania, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Generali Asigurari Romania in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Generali Asigurari Romania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati: - sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul; - sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele: - sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie; - sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; - sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare; - sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, Generali Asigurari Romania si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Informatiile din acest website sunt furnizate cu buna credinta iar Generali Asigurari Romania le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile (calendarul adunarilor, calendarul Consiliului Administrativ, comunicate de presa, prezentari, etc.) continute pe website-ul proprietatea Generali Asigurari Romania sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Grupului Generali, iar Generali Asigurari Romania nu garanteaza actualizarea constanta a acestora.

Utilizarea datelor si informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului.

Informatiile prezentate pe acest website sunt produse de surse interne ale Generali Asigurari Romania. Generali Asigurari Romania este autorizata sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale website-ului, fara niciun preaviz. Generali Asigurari Romania va face astfel incat informatiile prezentate pe website sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Generali Asigurari Romania este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.

Niciuna dintre informatiile prezentate pe website nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare sau solicitare din partea Generali Asigurari Romania pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare.

Informatiile si serviciile furnizate de catre website-ul Generali Asigurari Romania nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Generali Asigurari Romania nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servcii.

Generali Asigurari Romania nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului, dependente de furnizarea de energie electrica sau serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de acesta.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.generalitravel.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Generali Asigurari Romania prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa Bucuresti, Charles de Gaulle Plaza, Piata Charles de Gaulle, nr. 15, sector 1, Generali Asigurari Romania se obliga : - sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an; - sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; - sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Generali Romania Asigurari poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin intermediul site-ului.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. "Termeni & Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Generali Asigurari Romania in privinta utilizarii site-ului www.generalitravel.ro. Generali Asigurari Romania isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

8. Informatii suplimentare

Toate preturile afisate pe website-ul proprietatea Generali Asigurari Romania sunt exprimate in RON.

Plata produselor se efectueaza prin card sau prin transfer bancar numai in RON.

Livrarea produselor comandate se face automat pe adresa de e-mail indicata de client, dar numai dupa efectuareaplatii. Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare www.generalitravel.ro va intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.

Produsele se constituie intr-un serviciu pentru care termenii sunt agreati in prealabil, de aceea, returnarea lor nu este posibila, exceptand cazurile in care polita nu a intrat in valabilitate, in acest caz returnarea banilor este posibila numai inainte cu 24 ore de intrarea in valabilitate a politei.

Cont Corporate
 
Cont Personal
 
Oferte
 • Grecia

  de la 30 Lei

 • Bulgaria

  de la 30 Lei

 • Croatia

  de la 30 Lei

 • Italia

  de la 30 Lei

 • Londra

  de la 30 Lei